Spletno trgovino danes lahko odprete hitro. Pa jo znate voditi? Znate spremljate statistiko, konverzije, pisati prodajne tekste, skrbeti za stranke in razvozlati kaj si kupci zares želijo? Kaj pa programiranje in inženirski del trgovine? Kar nekaj dela, iznajdljivosti in spretnosti vas čaka če želite priti med najboljše in profitabilne trgovce. Z Matejem in Žigo, ki spletno prodajo obvladata in imata za sabo že goro uspehov sem se pogovarjala o njunih izkušnjah.

POGOVARJALI SMO SE O …

Dobra nakupna izkušnja 

Strategija prodaje. Kako se razlikuje?

Kako prilagodimo način trženja?

Se rezultati merijo izključno s prodajo?

Kaj so največji morilci konverzij?

Kako spremljate uporabnike? Kako jih ponovno nagovorite? 

Remarketing

Vpliv tehnologije na oglaševanje

Customer support

Orodja

Vzorniki

POVEŽI SE Z NJIMA

Matej Bešter je solastnik in vodja marketinga podjetja Popolnapostava.com. Leta 2016 so se znašli met top 5 finalisti Mladih podjetnikov. Letos načrtujejo ustvariti milijon evrov prihodkov. S svojim programom, ki so ga poimenovali Formula popolne postave in Popolno vadbo pomagajo ozaveščati pomen gibanja in zdrave prehrane. Leta 2015 so vstopili na hrvaški trg, leta 2016 na nemško govorečega, prihodnje leto pa bodo vstopili še na italijanski trg.
Twitter * Linkedin

Žiga Kramperšek je ustanovitelj podjetja Wave Group, ki med drugim upravlja s spletno trgovino gizzmo.si, razvijajo pa tudi programsko opremo za spletno prodajo in svoje blagovne znamke izdelkov. V letošnjem letu prodajajo na 6 trgov z večinsko prodajo na tuje trge. V zadnjih dveh letih se specializirajo na področju Messenger marketinga in chatbotov, za kar so letos prejeli tudi nagrado Pomp 2017 za najboljši digitalni medij ter Brumnovo nagrado za informacijsko oblikovanje. Prav tako so letos postali uradno najboljša spletna trgovina v Sloveniji.
* Linkedin

Vesela bom tvojega komentarja ali recenzije na iTunesu, saj bodo za dobro vsebino izvedeli še ostali. Hvala že vnaprej. 🙂

Dodaj svoj komentar

MOJSTRA SPLETNE PRODAJE

Tags: marketing / spletna prodaja