1. del

2.del

Tretji najpogostejši strah je strah pred javnim govorjenjem. Zanimalo me je kako se ga lahko znebimo, kako izboljšamo svoje komunikacijske veščine pri predstavitvah, pitchih in na kaj moramo biti pri pripravah pozorni.

POGOVARJALE SMO SE O …

  • Komunikacijske veščine
  • Treninge in delavnice
  • Strah, trema
  • Priprava na TedX
  • Priprava prezentacije za pitch
  • Govorica telesa
  • Avtentičnost
  • Nasveti in literatura

POVEŽI SE Z NJIMA

Martina Merslavič je licencirana trenerka komunikacijskih veščin po metodi Own The Room.Uslužbencem mednarodnih korporacija v New Yorku, Frankfurtu, Copenhagnu, Rotterdamu, Budimpešti, Munchnu, Ljubljani in Zagrebu pomaga razvijati komunikacijske in posledično tudi voditeljske veščine.
S svojimi izkušnjami pomaga dvigovati standarde na področju javnega nastopanja in organizacijskega komuniciranja. Posameznike in organizacije spodbuja, da spregovorijo izven svoje cone udobja. Trdno verjame, da je rast pogojena z vstopanjem v območje neznanega, s preizkušanjem novih pristopov in z učenjem na lastnih napakah.
Martina je tudi odlična poznavalka trženja in komuniciranja in izkušena vodja projektov in poslov.
Za svoje delo je prejela mnogo strokovnih nagrad, med drugim IABC Gold Quill, Effie, Prizma in globalne nagrade Werner von Siemens Communications Award. Bila je članica žirij v sklopu festivala Effie, Prizma in Najboljše letno poročilo.
Nina je psihologinja, podjetnica in trenerka mehkih veščin – to pomeni da uči komunikacijo, prodajo in vodenje po podjetjih (javnih ustanovah in zasebnih). Vodi svojo organizacijo Dober stik, kjer se dnevno ukvarja z izobraževanji, vodi delavnice, dogodke. Specializirana je za javne nastope. Najrajši pripravlja govornike konferenc na njihove nastope in s tem pomagam njim – pri samozavesti – poslušalcem, da razumejo snov in organizatorjem – da imajo kvaliteten dogodek. Prireja Večere dobrega stika, kjer njeni tečajniki delijo dobre ideje in se mrežijo z ostalimi podjetniki. Ima mednarodno priznanje za kompetentno govorko skupnosti Toastmasters in certifikat NLP praktika. S svojim “pitchem” si je z ekipo prislužila 1. mesto tudi na (Petrolovem) hackatonu.

Hvaležna bom tvoje podpore, zato deli link s pijatelji, ki jih tema zanima in pusti recenzijo na iTunesu, da za podcast izvejo še ostali. Hvala ?

Podcast Tandem je neprofiten in samostojen.

Dodaj svoj komentar

KAKO IZBOLJŠATI JAVNO NASTOPANJE IN PUSTITI VTIS?

Tags: komunikacijske veščine