POGOVARJALI SMO SE O …

Kaj so najpomembnejše lastnosti vodje projektov? 

Ali bi bilo smiselno, za razumevanje različnosti med ljudmi in boljše odnose v timu, vsakemu novincu testirati osebnost? 
 

So spremembe v produktnem vodenju posledica napredka tehnologije ali zaželjen del optimizacije procesov?

Če si projekt predstavljamo kot trikotnik (Izvedba, čas, denar), zaradi česa se najpogosteje pri projektih zatakne?
 

Kako naredimo plane tveganja?

Kakšen način vodenja najbolj deluje? Kaj priporočata?
 
Kako natančno se dela dokumentacija?
 
Kakšna orodja priporočata za vodenje?

Kakšni so izzivi vodenja projektov na daljavo?

Kje lahko več preberem o dobrih praksah? 

 

UPORABNE POVEZAVE

Če se vedeti več o projektnem vodenju:

 

 

POVEŽI SE Z NJIMA

Urška Saletinger trenutno dela kot vodja projektov v 100-članski ekipi digitalnih strokovnjakov INFINUM, kjer soustvarja inovativne spletne in mobilne rešitve. Prej je vodila celostne oglaševalske akcije za domače in tuje naročnike na agenciji LunaTBWA. Aktivna je v start-upovski pobudi Delaj vitko, poleg tega pa redno prispeva strokovne prispevke za Marketing magazin. Letos je bila programska direktorica konference Diggit.
Twitter * Linkedin

Marsela Podboj je vodja infrastrukturnih projektov, po izobrazbi pa univerzitetna diplomirana krajinska arhitektka. Na začetku svoje kariere je izdelovala krajinske načrte, tehnično in prostorsko dokumentacijo za različne manjše projekte. Kasneje je ustanovila svoje podjetje in kot vodja projektov delovala na državnih infrastrukturnih projektih, in sicer za nove avtocestne povezave, širitev tovornega pristanišča Koper, sanacije plazov, zagotavljanje poplavne varnosti itd. Investicijske vrednosti omenjenih projektov se gibljejo v razponu od 30 milijonov eur do 5 milijard eur. V vmesnem času je bila aktivna v Zbornici za arhitekturo in prostor najprej kot predsednica krajinskih arhitektov, kasneje pa predsednica disciplinskega sodišča. V prostem času načrtuje pobege po svetu in naravi.
* Linkedin

Če se ti zdi vsebina koristna povej še drugim. Hvala. 🙂

Dodaj svoj komentar

SKRIVNOSTI DOBREGA PROJEKTNEGA VODENJA

Tags: management / vodenje