POGOVARJALA SVA SE O …

Kje se je tvoja poslovna pot začela?

S čim se zadnje čase največ ukvarjaš?

Kaj bi si želel vedeti, preden si začel s tem poslom? Kaj so bile največje ovire oziroma stvari, ki jih prej nisi mogel predvideti?

Katera odločitev/razlogi ti je spremenila karierno pot ali te popeljala na višji level?

Kje dobiš najboljše ideje?

Kako poskrbiš, da neprestano rasteš?

Katere osebe so najbolj vplivale na tvoje življenje?

Kako definiraš uspeh?

Cilji za prihodnost?

Nasvet poslušalcem

POVEŽI SE Z NJIM

Rok Starič, CEO Rok’s nut butter

Rok je s svojim podjetjem Rok’s nut butter letos zmagal na izboru Mladi podjetnik leta, kjer vsako leto izberejo nadpovprečno uspešnega, inovativnega in prodornega podjetnika, ki bo zgled tudi drugim. Njegova zgodba se je začela leta 2015, ko je začel delati arašidovo maslo na podlagi lastnega recepta za naravno maslo brez dodanih soli, olja in konzervansov. Lansko leto so začeli izdelovati tudi mandljevo maslo in sladoled z okusom arašidovega masla. Njegove izdelke prodajata Hofer in Lidl, in marsikatera mala trgovina. Svojo poslovno okolje želi razširiti tudi onkraj meja. Za zdaj so se mu odprla vrata na avstrijskem trgu, v kratkem se želi prebiti tudi v Nemčijo in na Hrvaško ter v baltske države, obenem pa s spletno prodajalno še dodatno razširiti prodajni obseg.

* Facebook * Instagram * Rok’s nut butter

Podcast Tandem je neprofiten in samostojen. Je brez oglasov in ni povezan z nobenim podjetjem ali organizacijo. Vedno bo organski, pristen in najvišje možne kakovosti. Če ga želiš podpreti, deli link ali pusti recenzijo na iTunesu, Facebooku… Hvala ?

Dodaj svoj komentar


ROK STARIČ